Jump to content
Guest Ahmed

MAP Labs missing and not adjusted right

Recommended Posts

Guest Ahmed

I am working on the course MAP and currently, I am doing Lab 8 Module 4 (Lab8_MAP_4_2_Analyzing_A_Custom_Downloader.pdf). The issue I am facing is that in the lab, it requests to work with the sample name Lab_06.7z "The samples for this lab are in Lab_06.7z (password = infected)"

The thing is that I cannot find the specific lab, I have checked through the provided files, including the one in the virtual machines (all 4 of them and tried to reset too) and I can't find Lab_06.7z, the one that I could find start from 2,3,4,5 then 7,8,9,10...23 .

If I open Lab_08.7z I can find Lab_07.exe inside it, it's quite confusing and I hope you could help me and fix this issue as soon as possible.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
ahadi

Yes, Lab_08.7z holds the file you need for this lab. The whole confusion happened after we had to reorder the numbering of the labs.

I apologize for this confusion and feel free to ask when you need help or get confused. There is a forum for the course, where many will also help you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×