Jump to content
Guest Jason

Labs access problem

Recommended Posts

Guest Jason

Hello,

I just signed up for the student penetration testing class today. When I try to access my first lab, I get this error, " There is no instance prepared for this lab scenario. "

I am using firefox browser. Also, I set my vpn credentials already.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
8959618

I think my issue is with VPN. I downloaded OPENVPN but cant get it to connect properly. I really need help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8959618

back to original issue. When I click start, " There is no instance prepared for this lab scenario." I am unable to download the VPN configuration file because the lab wont start.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dcardin14

I can't help but notice your name is "Guest Jason".  Can I take that to mean you have not logged in to your paid account?

Share this post


Link to post
Share on other sites
8959618

@dcardin14 Correct. I am a brand new student and tried to connect for the first time and do the lab. When it didn't work, I then went to contact, which brought me to this forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites
StefanWAustin

The lab for PTS seems down, eLS is working on it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×