Jump to content
samueleleotta

A problem with the new look

Recommended Posts

samueleleotta

Hi at all!

I have a problem with new site graphics: I don't find the My Shipment area, is it normal?

Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
steve6378

Hi,
Same here, can't find shipment area
when i tried to give my address for
certificate posting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Paolo

Hi Samuele,

no, it isn't normal. I can see my Shipment area, with all my shipments.

You need to contact Elearnsecurity support to have a response that can solve your problem.

Also for @steve6378 , if you have the same problem, you need to contact the eLearnsecurity support.

 

Paolo

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
riposte

I just had an email response from ELS support that said the My Shipment option is not available in the new site, and I was asked (and did) send them the shipping details and certificate name.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
riposte

In my case its PTSv3

Share this post


Link to post
Share on other sites
juanitobones

Same here! I don´t see the Shipments area, it is my first cert.

@Paolo Maybe yoy can see the Shipments because you did any cert before the change.

Can anyone solve the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Paolo

Yes, it is possible, but I don't know. If you want a specific response, you need to contact directly the support.

Paolo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×